Balta (lietuviška) mišrainė kitaip

Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Morkos, 300 gramų
  • Kumpis, 300 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
  • Žirneliai, konservuoti, 1 skardinė
  • Agurkai, maži, marinuoti, 700 gramų
  • Majonezas, konservuoti
  • Kukurūzai
  • Druska
  • Pipirai
  • Alyvuogės, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai