Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Konservuoti žirneliai, 120 gramų
- Marinuoti agurkai, dideli, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Majonezas, 6 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Dešra, Daktariška, 150 gramų
- Bulvės, 5 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, papuošimui
Gaminimo instrukcija:
Bulves ir morkas išverdame su lupenomis. Išvirus bulvėms ir morkoms nulupame jas ir supjaustome nedideliais kubeliais. Marinuotus agurkus, kiaušinius ir daktarišką dešrą taip pat susmulkiname. Suberiame marinuotus žirnelius, įdedame majonezo, viską gerai išmaišome, pagardiname druska bei juodaisiais pipirais. Papuošimui galima naudoti petražolių šakeles.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-22 16:45
Jei jau dėti mėsos, tai virtos vištienos arba liežuvio. Daktariška šioje mišrainėje tai sovietinių laikų mada... Daktarišką geriau valgyti atskirai.
2011-11-09 00:22
Pati skaniausia misraine is visu kitu mes irgi nedeam desros,nes visiskai neskanu tada
2011-08-02 11:26
super. dariau pirma karta gyvenime - gavosi puikiai. dabar tai mano zmonos filipinietes patiekalas Nr 1
aciu uz recepta
aciu uz recepta
2011-01-19 14:11
As vietoj desros dedu virtos kiaulienos skanumelis
2014-02-27 18:06