Balta mišrainė (baltoji mišrainė)

Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Konservuoti žirneliai, 120 gramų
  • Marinuoti agurkai, dideli, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Majonezas, 6 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Dešra, Daktariška, 150 gramų
  • Bulvės, 5 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės, papuošimui
Gaminimo instrukcija:

Bulves ir morkas išverdame su lupenomis. Išvirus bulvėms ir morkoms nulupame jas ir supjaustome nedideliais kubeliais. Marinuotus agurkus, kiaušinius ir daktarišką dešrą taip pat susmulkiname. Suberiame marinuotus žirnelius, įdedame majonezo, viską gerai išmaišome, pagardiname druska bei juodaisiais pipirais. Papuošimui galima naudoti petražolių šakeles.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ogi
2014-02-27 18:06
as dedu bulves, kiausinius, marinuotus agurkus, obuolius, svoguna ir daktariska desra. Pagardinu druska, pipirais ir majonezu. Nededu nei morku, nei zirneliu. Ir visi giria!!!
Violeta
2013-10-22 16:45
Jei jau dėti mėsos, tai virtos vištienos arba liežuvio. Daktariška šioje mišrainėje tai sovietinių laikų mada... Daktarišką geriau valgyti atskirai.
Ieva
2011-11-09 00:22
Pati skaniausia misraine is visu kitu mes irgi nedeam desros,nes visiskai neskanu tada
is toli
2011-08-02 11:26
super. dariau pirma karta gyvenime - gavosi puikiai. dabar tai mano zmonos filipinietes patiekalas Nr 1
aciu uz recepta
(anonimas)
2011-01-19 14:11
As vietoj desros dedu virtos kiaulienos skanumelis