Baltarusiška grybų sriuba

Baltarusiška grybų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kelmučiai, kojelės, 500 gramų
  • Svogūnai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Actas
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Grybus pavirti apie 1-2 val., išgriebti ir permalti. Masę patroškinti aliejuje. Iš miltų išminkyti nelimpančią tešlą. Tešlą iškočioti ir padalinti skritulėliais (stilkinės diametro). Ant skritulėlių uždėti po šaukštą grybų ir užlenkti, kad tešla aptrauktų grybus iš visų galų, turi gautis pusrutulio formos koldūnai. Galus suspausti, kad suliptų. Į sultinį kuriame virė grybai įpilti 2 šaukštus miltų, užvirti ir sudėti padarytus koldūnus. Pavirus apie 10 min. įpilti acto ir druskos pagal skonį. Sriuba paruošta.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Pasimetus
2016-05-03 01:54
Be komentaru... Cia tik gurmanam...
(anonimas)
2011-05-24 11:24
kebabai ideti biski cukraus
ir ledu
cha
2009-07-05 19:06
...receptas tinka po cernobylio,nuo radiacijos.... jooo baltarusija....vargseliai ,matyt lukasenka visai juos uzspaude