Baltarusiška grybų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kelmučiai, kojelės, 500 gramų
- Svogūnai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Actas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Grybus pavirti apie 1-2 val., išgriebti ir permalti. Masę patroškinti aliejuje. Iš miltų išminkyti nelimpančią tešlą. Tešlą iškočioti ir padalinti skritulėliais (stilkinės diametro). Ant skritulėlių uždėti po šaukštą grybų ir užlenkti, kad tešla aptrauktų grybus iš visų galų, turi gautis pusrutulio formos koldūnai. Galus suspausti, kad suliptų. Į sultinį kuriame virė grybai įpilti 2 šaukštus miltų, užvirti ir sudėti padarytus koldūnus. Pavirus apie 10 min. įpilti acto ir druskos pagal skonį. Sriuba paruošta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-24 11:24
kebabai ideti biski cukraus
ir ledu
ir ledu
2009-07-05 19:06
...receptas tinka po cernobylio,nuo radiacijos.... jooo baltarusija....vargseliai ,matyt lukasenka visai juos uzspaude
2016-05-03 01:54