Baltarusiškas bulvių apkepas

Baltarusiškas bulvių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 500 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, laiškai, 1 vienetas
  • Sūris, fermentinis, 150 gramų
  • Druska
  • Svogūnai, laiškai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Bulves sutarkuoti.
Į bulvių tarkę įmaišyti prieskonius.
Svogūną susmulkinti ir įmaišyti į bulvių masę.
Kepimo skardą patepti sviestu.
Bulvių masę supilti į kepimo indą. Viršų pabarstyti fermentiniu sūriu.
Kepti 180-200 laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
Iškepusį apkepą pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
vika
2011-11-01 19:34
nera lb sunkus, bet ir neatrodo kad butu skanus. ar bandet kas?