Baltarusiškas medus
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Medus, 1.25 kilogramo
- Vanduo, 8 litrai
- Apyniai, 2 valgomieji šaukštai
- Kardamonas, 2 valgomieji šaukštai
- Imbieras, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Medų užpilti verdančiu vandeniu, palikti dieną, o tada virti valandą laiko pridedant apynių. Leisti kiek atvėsti ir dar kartą virti apie pusvalandį ant labai mažos ugnies.
Supilti į didelį sandarų indą ar statinę ir laikykite 2- 3 savaites. Fermentacijai pagreitinti po kelių dienų galima dėti mielių.
Laikykite vėsioje vietoje 3 mėnesius. Statinės viršų užpilti smėliu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai