Baltarusiškas medus

Baltarusiškas medus
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, 1.25 kilogramo
  • Vanduo, 8 litrai
  • Apyniai, 2 valgomieji šaukštai
  • Kardamonas, 2 valgomieji šaukštai
  • Imbieras, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Medų užpilti verdančiu vandeniu, palikti dieną, o tada virti valandą laiko pridedant apynių. Leisti kiek atvėsti ir dar kartą virti apie pusvalandį ant labai mažos ugnies.

Supilti į didelį sandarų indą ar statinę ir laikykite 2- 3 savaites. Fermentacijai pagreitinti po kelių dienų galima dėti mielių.

Laikykite vėsioje vietoje 3 mėnesius. Statinės viršų užpilti smėliu.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai