Baltarusiški barščiai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Petražolės, 1 vienetas
- Bulvės, 1 vienetas
- Grietinė, 0.5 valgomojo šaukšto
- Margarinas, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 0.3 vieneto
- Rauginti kopūstai, 3 valgomieji šaukštai
- Burokėliai, 1 vienetas
- Grybai, džiovinti, 10 gramų
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip pat patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai