Baltarusiški bulviniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 15 vienetų
- Kvietiniai miltai, 175 mililitrai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos lašiniai, 200 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nevirtas bulves nulupkite ir sutarkuokite su smulkia tarka, nupilkite susidariusį vandenį, įdėkite miltus ir druskos, išmaišykite. Gautą tešlą iškočiokite į lazdos formą ir supjaustykite 3 cm gabalėliais. Juos sudėkite ant skardos, patepkite viršų riebalais ir kepkite orkaitėje. Po to išimkite, pavirkite 10 min. sultinyje, išimkite. Patiekite su pakepintais svogūnais ir lašiniais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-12 10:38