Baltarusiški šaltibarščiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Rūgštynės, 500 gramų
- Agurkai, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai, 50 gramų
- Kiaušiniai, virtas, 1 vienetas
- Grietinė, 80 gramų
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Rūgštynės perrenkamos, nupjaustomi kotai, nuplaunamos, išverdamos pasūdytame vandenyje arba neriebiame sultinyje ir atšaldomos. Svogūnų laiškai, agurkai ir baltymas smulkiai supjaustoma ir kartu su per sietą pertrintu tryniu sudedama į sriubą. Po to įberiama cukraus, druskos ir pipirų. Prieš paduodant, į sriubą įdedama grietinės ir įberiama krapų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-05-06 20:17
taip zinau sia sriuba,labai skani ir gerai atgaivina
2011-08-28 22:13