Baltarusiški šaltibarščiai

Baltarusiški šaltibarščiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Rūgštynės, 500 gramų
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Svogūnai, laiškai, 50 gramų
  • Kiaušiniai, virtas, 1 vienetas
  • Grietinė, 80 gramų
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Rūgštynės perrenkamos, nupjaustomi kotai, nuplaunamos, išverdamos pasūdytame vandenyje arba neriebiame sultinyje ir atšaldomos. Svogūnų laiškai, agurkai ir baltymas smulkiai supjaustoma ir kartu su per sietą pertrintu tryniu sudedama į sriubą. Po to įberiama cukraus, druskos ir pipirų. Prieš paduodant, į sriubą įdedama grietinės ir įberiama krapų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
hehe
2011-08-28 22:13
kokie gi cia saltibarsciai , jei nera barsciu, cia labiau saltirugsciai
(anonimas)
2009-05-06 20:17
taip zinau sia sriuba,labai skani ir gerai atgaivina