Baltarusiški žagarėliai

Baltarusiški žagarėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 1.25 stiklinės
  • Kiaušiniai, tryniai, 5 vienetai
  • Grietinė, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Actas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinų sultys
  • Taukai (kiaulių), 500 gramų
  • Cukraus pudra
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Iš miltų, trynių, grietinės, cukraus ir acto užminkyti tešlą tokią, kaip pyragams (tešloje turėtų atsirasti oro pūslelės), palikti 1-2 val.
Po to tešlą labai plonai iškočioti, supjaustyti įstrižomis juostelėmis (10-12 cm ilgio ir 2-3 cm pločio).
Kiekvieną juostelę per vidurį išilgai įpjauti, vieną juostelės galą pertepti per įpjovimą.
Žagarėlius dėti į karštus taukus. Kai paraus, apversti kita puse.
Iškepus sudėti ant sugeriamojo popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai.
Žagarėlius išdėlioti pusdubeniuose ir apiberti cukraus pudra, išmaišyta su vaniliniu cukrumi.

» Rašyti komentarą
» Komentarai