Baltas grietinėlės padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, 0.5 litro
- Grietinėlė, 35%, 250 gramų
- Sviestas, 40 gramų
- Kiaušinių tryniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Petražolės
- Krapai
- Krienai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.
Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
Padažas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai