Baltas grietinėlės padažas

Baltas grietinėlės padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, 0.5 litro
  • Grietinėlė, 35%, 250 gramų
  • Sviestas, 40 gramų
  • Kiaušinių tryniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Petražolės
  • Krapai
  • Krienai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Svieste pakepinkite miltus, kol truputį paruduos.

  2. Po truputį, kad nebūtų gumulų, maišydami pilkite karštą sultinį ir grietinėlę. Virkite 10 min. Išvirę užpilkite ant išplaktų kiaušinių trynių. Pasūdę, įberkite susmulkintų petražolių ir krapų lapelių, tarkuoto krieno.
    Padažas paruoštas!

Porcijų skaičius: 10
» Rašyti komentarą
» Komentarai