Baltasis padažas

Baltasis padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Krapai, pjaustyti, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:

Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ardzio
2017-01-25 21:31
Padažas skanus gavos, tik kam tiek sultinio? 1 stiklinės per akis.