Baltasis padažas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Krapai, pjaustyti, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:
Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-01-25 21:31