„Baltosios gėlės“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vanduo, 200 mililitrų
- Želatina, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus, 300 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
- Pieniškas šokoladas, arba baltasis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Želatiną užpilti verdančiu vandeniu ir palikti 30 minučių, kad išbrinktų.
Cukrų išplakti su kiaušinių tryniais (baltymų nereikės!).
Į gerai išplaktus trynius įmaišyti citrinos sultis.
Indą, kuriame išplakti tryniai laikykite virš garų ir plakite rankine šluotele apie 2-3 minutes, kol pradeda tirštėti.
Į kiaušinių trynius įmaišykite ištirpintą šokoladą. Suberkite želatiną ir išplakite, kad būtų vientisa masė.
Gautą šokoladinį mišinį supilkite į formeles ir palikite šaldiklyje, kol sukietėja.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-08-07 10:08
Bet zelinai
tik tiek kad grazus ir sokoladu apipilti
O i formelias galima pilti i kokias nori

tik tiek kad grazus ir sokoladu apipilti
O i formelias galima pilti i kokias nori
2014-06-05 18:18
Gražiai ir skaniai atrodo.
2012-02-03 18:47
kaip skanei atrodo 

2012-01-09 18:03
SKANU ? 

2017-04-10 12:34