„Baltosios gėlės“

„Baltosios gėlės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Želatina, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, 300 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pieniškas šokoladas, arba baltasis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Želatiną užpilti verdančiu vandeniu ir palikti 30 minučių, kad išbrinktų.
Cukrų išplakti su kiaušinių tryniais (baltymų nereikės!).
Į gerai išplaktus trynius įmaišyti citrinos sultis.
Indą, kuriame išplakti tryniai laikykite virš garų ir plakite rankine šluotele apie 2-3 minutes, kol pradeda tirštėti.
Į kiaušinių trynius įmaišykite ištirpintą šokoladą. Suberkite želatiną ir išplakite, kad būtų vientisa masė.
Gautą šokoladinį mišinį supilkite į formeles ir palikite šaldiklyje, kol sukietėja.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viltė
2017-04-10 12:34
Atrodo skaniai.
aaaaaa
2014-08-07 10:08
Bet zelinai
tik tiek kad grazus ir sokoladu apipilti
O i formelias galima pilti i kokias nori
joly
2014-06-05 18:18
Gražiai ir skaniai atrodo.
agne
2012-02-03 18:47
kaip skanei atrodo
monika
2012-01-09 18:03
SKANU ?