Baltosios pupelės aštriame padaže

Baltosios pupelės aštriame padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, baltosios, 500 gramų
  • Kiauliena, kumpis, rūkytas, 250 gramų
  • Svogūnai, laiškai, pjaustyti, 1 vienetas
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai, juodieji
  • Aitrioji paprika
  • Citrinos, žievelė
  • Svogūnai, laiškai, pjaustyti, 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų sultys, 750 gramų
  • Bulvės, virtos, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pupelės išverdamos ir supilamos į graibštą. Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir truputį apkepinami aliejuje. Į juos sudedama kubeliais supjaustytas kumpis. Viskas dar pakepinama kartu ir sumaišoma su pupelėmis, įberiama pipirų, druskos ir citrinos žievelės. Valgis apibarstomas svogūnų laiškais ir paduodamas su aštriu pomidorų padažu ir virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai