Baltosios salotos

Baltosios salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, kietai virti, 3 vienetai
  • Majonezas, 1 stiklinė
  • Sviestas, 50 gramų
  • Druska
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Agurkai, marinuoti, 2 vienetai
  • Bulvės, virtos, 5 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Žirniai, konservuoti, 0.5 litro
  • Salierai, apvirtas, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Kubeliais supjaustyta morka ir smulkiai sukapotas salieras patroškinami svieste. Baigiant troškinti, suberiami žirneliai. Į atšalusias daržoves sudedamos supjaustytos bulvės, agurkai, obuoliai, kiaušiniai. Viskas išmaišoma, sukrečiama į salotinę ir užpilama majonezu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai