Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Pomidorų pasta, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Mairūnas, švieži, 1 arbatinis šaukštelis
- Čiobreliai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, 1 vienetas
- Česnakas, 3 skiltelės
- Pupelės, baltos, 400 gramų
- Kiauliena, kumpis, 100 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, šviežios, 2 saujos
- Salierai, 0.5 vieneto
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Lauro lapai, lapas, 1 vienetas
- Miežiai, 0.5 stiklinės
- Mairūnas, švieži
- Petražolės, šviežios
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Pupeles pamerkiame ir laikome per naktį. Kitą dieną jas verdame kartu su lauro lapu apie 40 min.
Skystyje, likusiame nuo pupelių, verdame supjaustytas bulves. Supilame pomidorų pastą.
Aliejuje apkepiname susmulkintą kiaulieną, svogūnus ir česnakus. Šiek tiek apkepus sudedame pjaustytą papriką. Šią masę dedame į sriubą su bulvėmis. Taip pat atgal dedame pupeles ir dar paverdame 10 minučių
Virimo pabaigoje sudedame prieskonius ir žoleles.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2013-09-21 16:03