Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu

Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, 3 vienetai
  • Pieniškas šokoladas, 100 gramų
  • Miltai, 250 gramų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Aliejus, 100 mililitrų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Kremui:
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Cukraus pudra, pagal skonį
  • grietinėlės likeris , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską.
    Kitame inde plaktuvu išsukti bananų tyrę, cukrų ir aliejų.
    Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti.
    Į plakinį suberti miltus su priedais. Viską gerai išmaišyti.
    Į kiekvieną keksiukų formelę įdėti po gabalėlį šokolado ir krėsti paruoštą tešlą.

  2. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
    Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku - įkištas ir ištrauktas iš kepinio vidurio, jis turi būti švarus.
    Keksiukus išimti iš orkaitės ir leisti visiškai atvėsti.

  3. Paruošti kremą:
    Išplakti grietinėlę su milteliniu cukrumi, įpilti lengva srovele grietinėlės likerio ir gerai išmaišyti.
    Paruoštą kremą tepti ant keksiukų ir pabarstyti spalvotais saldainukais.
    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai