Bananų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 125 gramai
- Rudasis cukrus, 240 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Bananai, 2 vienetai
- Pienas, 125 mililitrai
- Kvietiniai miltai, 175 gramai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kokoso drožlės, 75 gramai
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
- Muskatas, 1 žiupsnelis
- Kardamonas, 1 žiupsnelis
- Kvapieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai