Bandelės
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Sviestas, ar margarinas, 100 gramų
- Pienas, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Mielės, 30 gramų
- Druska
- Citrinos, žievelė
- Cukrus
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        50 g miltų ir šaukštas cukraus sumaišoma su mielėmis, užpilama trupučiu šilto pieno, palaikoma, kad pakiltų. Kiaušinių tryniai ir kiaušiniai ištrinami su cukraus pudra, supilamos mielės, įberiama druskos, tarkuotos citrinos žievelės. Į masę supilamas likęs pienas, suberiami miltai ir užminkoma tešla. Vėliau supilamas tirpintas sviestas ir dar sykį tešla pakildinama.
Daromos apvalios bandelės, jos dedamos į aliejumi pateptą skardą ir dar pakildinamos. Tada aptepamos išplaktu kiaušiniu, apibarstomos cukrumi ir kepamos vidutinio karštumo orkaitėje.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2010-01-12 18:21
Belekas nu 
                    
2009-12-10 18:02
pabandysiu ir aš 
                    
2009-12-08 16:55
 v
 v  
   
   skanu
 skanu2009-10-26 14:32
 oku:
oku:   
   skanu ziauriai
  skanu ziauriai 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2010-03-06 11:15