Bandelės iš batono
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Batonas, 6 riekės
- Vanduo, 200 mililitrų
- Dešra, 50 gramų
- Fermentinis sūris, 50 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.
Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.
Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.
Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2024-03-08 12:22
@Tomik Geriausiai tiktų dešra (nesvarbu kokia) įmesta į klozetą, palaikytą 10 minučių, o po to ištraukta. Dariau jau 10 kartų ir visa paslaptis skanumo tik tame.
2024-03-08 12:22
Rita Jakstien yra durna
2024-03-08 12:22
@marija Tai aišku, kad būtinas! Kitaip sudžius, susausės ir vapšė negardžiai išeis! Tada išmesti turėsiąs, nebent dar šuvą turi tai dar jai galėtumei duot, bet abejoju kad ir ta valgytų.
2022-07-25 15:59
o ka daryt su miltais ?
2024-03-08 12:22