Bandelės iš batono

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Batonas, 6 riekės
- Vanduo, 200 mililitrų
- Dešra, 50 gramų
- Fermentinis sūris, 50 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.
Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.
Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.
Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2023-03-24 15:02
Rita Jakstien yra durna
2023-03-24 15:02
@Tomik Geriausiai tiktų dešra (nesvarbu kokia) įmesta į klozetą, palaikytą 10 minučių, o po to ištraukta. Dariau jau 10 kartų ir visa paslaptis skanumo tik tame.
2023-03-24 15:02
Rita Jakstien yra durna
2022-07-25 15:59
o ka daryt su miltais ?
2023-03-24 15:02