Bandelės iš batono

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Batonas, 6 riekės
- Vanduo, 200 mililitrų
- Dešra, 50 gramų
- Fermentinis sūris, 50 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.
Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.
Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.
Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2022-05-20 16:38
Rita Jakstien yra durna
2022-05-20 16:38
@marija Tai aišku, kad būtinas! Kitaip sudžius, susausės ir vapšė negardžiai išeis! Tada išmesti turėsiąs, nebent dar šuvą turi tai dar jai galėtumei duot, bet abejoju kad ir ta valgytų.
2020-12-11 12:13
Aliona, kokia dešra tiktų geriausiai? Šlapiankė ar kokia nors rūkyta?
2019-07-14 19:00
o ce butina mineralinis vanduo
2022-05-20 16:38