Bandelės iš batono

Bandelės iš batono
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, 6 riekės
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Dešra, 50 gramų
  • Fermentinis sūris, 50 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.

  2. Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.

  3. Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.

  4. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita Jakstien
2024-03-08 12:22
Rita Jakstien yra durna
Aliona
2024-03-08 12:22
@Tomik Geriausiai tiktų dešra (nesvarbu kokia) įmesta į klozetą, palaikytą 10 minučių, o po to ištraukta. Dariau jau 10 kartų ir visa paslaptis skanumo tik tame.
Rita Jakstien
2024-03-08 12:22
Rita Jakstien yra durna
Aliona
2024-03-08 12:22
@marija Tai aišku, kad būtinas! Kitaip sudžius, susausės ir vapšė negardžiai išeis! Tada išmesti turėsiąs, nebent dar šuvą turi tai dar jai galėtumei duot, bet abejoju kad ir ta valgytų.
alkanas
2022-07-25 15:59
o ka daryt su miltais ?