Bandelės iš batono

Bandelės iš batono
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, 6 riekės
  • Vanduo, 200 mililitrų
  • Dešra, 50 gramų
  • Fermentinis sūris, 50 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.

  2. Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.

  3. Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.

  4. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
alkanas
2022-07-25 15:59
o ka daryt su miltais ?
Tomik
2020-12-11 12:13
Aliona, kokia dešra tiktų geriausiai? Šlapiankė ar kokia nors rūkyta?
marija
2019-07-14 19:00
o ce butina mineralinis vanduo
Rita Jakstien
2019-07-13 09:49
Lengva ir skanu
Rita Jakstien
2019-07-13 09:49
Lengva ir skanu