Bandelės iš batono
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Batonas, 6 riekės
- Vanduo, 200 mililitrų
- Dešra, 50 gramų
- Fermentinis sūris, 50 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Nuo riekių nupjaustyti pluteles. Batono minkštimą pamirkyti vandenyje ir lengvai išspausti, kad neliktų vandens.
Įdarui dešrą ir sūrį sutarkuoti burokine tarka, įdėti šaukštą majonezo, viską sumaišyti.
Iš batono masės formuoti bandeles (panašiai kaip cepelinus) į vidų dedant įdarą.
Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi vos keletą minučių iš abiejų pusių. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-12-11 12:13
Aliona, kokia dešra tiktų geriausiai? Šlapiankė ar kokia nors rūkyta?
2019-07-14 19:00
o ce butina mineralinis vanduo
2019-07-13 09:49
Lengva ir skanu
2019-07-13 09:49
Lengva ir skanu
2022-07-25 15:59