Bandelės "Rožytės"

Bandelės "Rožytės"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota, bemielė, 1 pakelis
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas, 1 valgomasis šaukštas
  • Džemas, (mėgstamas), 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą pasikočiojame norimo storio, geriau ploniau, bet ne permatomai. Supjaustom ją apie 2-3cm. storio juostomis, ilgis kažkur 7-10cm.

  2. Obuolius nulupame, išsėkliname, supjaustome plonais griežinėliais.

  3. Ant tešlos juostelių, išilgai tepame po šaukštelį džemo, tada dedame obuolių griežinėlius, taip kad pusė būtų išlindus į viršu o kita pusė uždengtų dalį tešlos. Likusia tešlos dalimi uždengiam obuolius. (gaunas kaip obuoliai patale). Tada susukame nuo vieno iki kito krašto ir dedame į keksiukų formeles, kad kepant neišsiskleistų.

  4. Susukus visas rožytes apibarstome jas cukraus ir cinamono mišiniu.

  5. Kepame 180laipsnių temp. apie 10min. (jei tešla storesnė iki 15min.)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą