Bandelės "Rožytės"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota, bemielė, 1 pakelis
- Obuoliai, 3 vienetai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Cinamonas, 1 valgomasis šaukštas
- Džemas, (mėgstamas), 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Tešlą pasikočiojame norimo storio, geriau ploniau, bet ne permatomai. Supjaustom ją apie 2-3cm. storio juostomis, ilgis kažkur 7-10cm.
Obuolius nulupame, išsėkliname, supjaustome plonais griežinėliais.
Ant tešlos juostelių, išilgai tepame po šaukštelį džemo, tada dedame obuolių griežinėlius, taip kad pusė būtų išlindus į viršu o kita pusė uždengtų dalį tešlos. Likusia tešlos dalimi uždengiam obuolius. (gaunas kaip obuoliai patale). Tada susukame nuo vieno iki kito krašto ir dedame į keksiukų formeles, kad kepant neišsiskleistų.
Susukus visas rožytes apibarstome jas cukraus ir cinamono mišiniu.
Kepame 180laipsnių temp. apie 10min. (jei tešla storesnė iki 15min.)
» Rašyti komentarą
» Komentarai