Bandelės su lašinukų įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Mielės, sausos, 5 gramai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, šiltas, 125 mililitrai
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Sūris, 100 gramų
- Petražolės, šviežios
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį persijoti miltus, įdėti mielių, druskos, aliejaus ir vandens ir minkyti, kol tešla gausis minkšta ir elastinga. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite šiltai 45-60 minučių.
Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.
Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai