Bandelės su lašinukų įdaru

Bandelės su lašinukų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Mielės, sausos, 5 gramai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, šiltas, 125 mililitrai
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Sūris, 100 gramų
  • Petražolės, šviežios
Gaminimo instrukcija:

Į dubenį persijoti miltus, įdėti mielių, druskos, aliejaus ir vandens ir minkyti, kol tešla gausis minkšta ir elastinga. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite šiltai 45-60 minučių.

Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.

Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.

» Rašyti komentarą