Bandelės su varške
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Mielės, 40 gramų
- Pienas, šiltas, 0.25 litro
- Cukrus, 80 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Druska
- Varškės sūris, 250 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Mieles ištirpiname su truputį pasaldintu, šiltu pienu. Miltus persijojame, padarome centre duobutę, į kurią supilame mieles. Vis iš šonų imdami miltų, minkome tešlą. Kai tešla gaunama vientisos masės, ji paliekama pakilti 20 minučių.
Tada sudedame ištirpintą sviestą ir likusį cukrų, druską. Viską dar kartą suminkome ir paliekame pakilti 20 minučių.
Iškočiojame tešlą į stačiakampį, iškerpame didelius apskritimus, dedame varškės įdarą (varškė sumaišoma su kiaušiniu ir su trupučiu cukraus), susukame, suspaudžiame ir viršų įpjauname. Padarome varškės "langą". Bandeles dedame ant skardos, ištiestos kepimo popieriumi ir paliekame kilti 1 valandai.
Kepame 20-25 minučių 200 C laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-18 19:09
Skaniai atrodo .Reikes pabanryt
2017-05-13 02:05