Baravykai kepti savo sultyse

Baravykai kepti savo sultyse
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baravykai, švieži, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35%, 2 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Vidutinio dydžio baravykai gerai nuplaunami. Kepurelės ir koteliai supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruoja. Tada dedama sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar pakepinama 10 min. Po to beriama druskos, pipirų, pilama grietinė ir vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima įpilti vandens.
Patiekiama su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
rimantasxxl
2011-01-23 10:34
vejai,jei nori tikro baravyko skonio-neplautus,smulkintus baravykus pakepinti svieste su prieskoniais+truputi cukraus -isryskina skoni.
albina
2009-09-11 12:29
Skaičiau, kad baravykų plauti nereikia, užtenka gerai nuvalyti. Kepami daugiau kaip 30 min baravykai kietėja. Šiaip tai labai skanu niam ,niam.