Baravykai kepti savo sultyse
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baravykai, švieži, 500 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Vidutinio dydžio baravykai gerai nuplaunami. Kepurelės ir koteliai supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruoja. Tada dedama sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar pakepinama 10 min. Po to beriama druskos, pipirų, pilama grietinė ir vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima įpilti vandens.
Patiekiama su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-11 12:29
Skaičiau, kad baravykų plauti nereikia, užtenka gerai nuvalyti. Kepami daugiau kaip 30 min baravykai kietėja. Šiaip tai labai skanu niam ,niam.
2011-01-23 10:34