Baravykai svogūnų padaže

Baravykai svogūnų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baravykai, kepurėlės, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
rimantasxxl
2011-01-23 10:44
jei jau kepurėlės,tai kepti svieste išvolijus miltuose su pipirais ir druska ir pamerkus į kiaušinio plakinį.
Granata69
2009-08-04 16:24
niam niam