Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais

Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šaldyti baravykai, 400 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Salierai, stiebas, 1 vienetas
  • Sviestas, 50 gramų
  • Prieskoninės žolelės, 4 žiupsneliai
  • Druska, 3 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.

  2. Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai