Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šaldyti baravykai, 400 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Salierai, stiebas, 1 vienetas
- Sviestas, 50 gramų
- Prieskoninės žolelės, 4 žiupsneliai
- Druska, 3 žiupsneliai
- Juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
- Lauro lapai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Aš atšildytus grybus dar paverdu su druska, pipirais ir lauro lapeliais apie 15 minučių.
Tuomet reikia svieste apkepti svogūnus ir sudėti baravykus, likusius prieskonius. Uždengtoje keptuvėje, troškinti apie 5 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai