Baravykų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Baravykai, vidutinio dydžio, 8 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Česnakas, skiltelė, 1
- Poras, 100 gramų
- Vynas, baltas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai