Baravykų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, kubelis, 1 vienetas
- Druska
- Vanduo, 2 litrai
- Baravykai, 150 gramų
- Bulvės, 4 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Sviestas
- Grietinė
Gaminimo instrukcija:
Supjaustytus baravykus, svogūną, sutarkuotą morką pakepinkite svieste.
Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-05 23:03
Visiška nesamonė, grybų gadinimas. Niekas, kas skaniai gamina grybų druskoj neverda, ji slopina grybo skonį. Virdami sūryme, lygiai taip pat sėkmingai kempinę ar seną puspadį galite virti, bile papelyje, va jum ir grybas pavadinime.
2015-03-03 14:28
Labai skanu
2011-09-02 23:12
skaniai atrodo,manau,kad puikus receptas.Rytoj butinai ismeginsiu
2011-03-29 11:16
Super skanu
2024-06-13 12:30