Baravykų sriuba

Baravykų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, kubelis, 1 vienetas
  • Druska
  • Vanduo, 2 litrai
  • Baravykai, 150 gramų
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Sviestas
  • Grietinė
Gaminimo instrukcija:

Supjaustytus baravykus, svogūną, sutarkuotą morką pakepinkite svieste.

Užvirinkite puode vandenį, sudėkite pjaustytas bulves, sultinį. Kiek pavirus sudėkite kepintus grybus su morkomis ir svogūnu. Pavirkite 15 min. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų, sudėkite grietinę, pavirkite kelias minutes ir valgykite su duona.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
tfu
2015-10-05 23:03
Visiška nesamonė, grybų gadinimas. Niekas, kas skaniai gamina grybų druskoj neverda, ji slopina grybo skonį. Virdami sūryme, lygiai taip pat sėkmingai kempinę ar seną puspadį galite virti, bile papelyje, va jum ir grybas pavadinime.
Indre
2015-03-03 14:28
Labai skanu
Liana
2011-09-02 23:12
skaniai atrodo,manau,kad puikus receptas.Rytoj butinai ismeginsiu
Jovita
2011-03-29 11:16
Super skanu
Tomas
2010-12-08 19:07
Fujj