Barščiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
- Burokėliai, 1 vienetas
- Kopūstai, 0.5 vieneto
- Bulvės, 5 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Česnakas, 3 skiltelės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaulienos lašiniai, supjaustyti, 1 valgomasis šaukštas
- Taukai (kiaulių), 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Cukrus
- Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Actas
- Krapai
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai