Barščiai su džiovintais grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Cukrus
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
- Bulvės
- Burokėliai, 170 gramų
- Morkos
- Petražolės, 1 vienetas
- Salierai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Poras
- Grybai, džiovinti, 10 gramų
- Actas
Gaminimo instrukcija:
Iš grybų, petražolių, saliero, svogūno, poro ir vandens išverdamas sultinys.
Burokėliai nulupami, nuplaunami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami ir sudedami į keptuvę. Pridedama sviesto, pakepinama, beriama miltų, cukraus, druskos, išmaišoma, įpilama acto ir troškinama. Kai burokėliai pasidaro pusiau minkšti, sudedami šiaudeliais supjaustyti grybai, sutrintas česnakas ir dar patroškinama. Po to viskas sudedama į išvirtą, perkoštą sultinį ir pakaitinama.
Į sriubą galima įdėti virtų supjaustytu bulvių arba jas paduoti atskirai.
Recepte pateikti kiekiai vienai porcijai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai