Barščiai su džiovintais grybais

Barščiai su džiovintais grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Cukrus
  • Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
  • Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Bulvės
  • Burokėliai, 170 gramų
  • Morkos
  • Petražolės, 1 vienetas
  • Salierai
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Poras
  • Grybai, džiovinti, 10 gramų
  • Actas
Gaminimo instrukcija:

Iš grybų, petražolių, saliero, svogūno, poro ir vandens išverdamas sultinys.
Burokėliai nulupami, nuplaunami, supjaustomi šiaudeliais arba stambiai sutarkuojami ir sudedami į keptuvę. Pridedama sviesto, pakepinama, beriama miltų, cukraus, druskos, išmaišoma, įpilama acto ir troškinama. Kai burokėliai pasidaro pusiau minkšti, sudedami šiaudeliais supjaustyti grybai, sutrintas česnakas ir dar patroškinama. Po to viskas sudedama į išvirtą, perkoštą sultinį ir pakaitinama.
Į sriubą galima įdėti virtų supjaustytu bulvių arba jas paduoti atskirai.
Recepte pateikti kiekiai vienai porcijai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai