Barščiai su džiovintais grybais

Barščiai su džiovintais grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 2 litrai
  • Bulvės, 2 vienetai
  • Burokėliai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Aliejus, arba sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai, džiovinti, 1 sauja
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.

  2. Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.

  3. Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.

  4. Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai