Batonas su sūriu ir česnaku
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mielės, sausos, 7 gramai
- Vanduo, šiltas, 1.5 stiklinės
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, 50 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 3.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Mieles ištirpinti šiltame vandenyje kartu su cukrumi. Palaikyti apie 10 min, kol suputos.
Į dubenį supilti aliejų, įmušti kiaušinį, įdėti grietinę, įdėti druską, supilti mieles ir minkyti su miltais, kol tešla taps elastinga.
Ant stalo suberti smulkintą česnaką ir tarkuotą sūrį, juos permaišyti, dėti ant viršaus tešlą ir dar minkyti, kad šie produktai vienodai pasiskirstytų po tešlą.
Tada ranka suvilginta aliejumi suformuoti du vienodus batonėlius ir dėti į kepimo formas, uždengti maistine plėvele ir dėti į 20 - 30 laipsnių orkaitę, kildinti kol padvigubės, tada nuimti plėvelę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol gražiai pagels. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai