Batono-obuolių apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 1 vienetas
- Batonas, 0.5 vieneto
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 100 mililitrų
- Cukrus, 100 gramų
- Cinamonas
- Vanilinis cukrus
- Saulėgrąžos
- Džiūvėsėliai, malti
- Aliejus, patepimui
- Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Batono riekeles perpjauti pusiau ir sudėti į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Obuolius perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti griežinėliais. Batoną ir obuolį sluoksniuojame į kepimo formą. Kiaušinius išplakti su pienu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi bei citrinos žievele. Plakiniu apliekite batono ir obuolio riekeles. Apibarstyti cinamonu, saulėgrąžomis arba kapotais riešutais ir kepti 180 0C orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai