Batono pudingas
- Batonas, 2 riekės
- Kiaušiniai, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, VILNIUS, 1.5 valgomojo šaukšto
- Pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, 1 žiupsnelis
- Sūris, 2 riekės
- Vištiena, 1 saujelė
Puodelį ištepti sviestu.
Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.Išplakti kiaušinį su majonezu ir pienu. Įberti mėgiamų prieskonių.
Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustyti kraštelius, patepti sviestu. Pirmąją riekelę dėti į sviestu išteptą puodelį, dėi vištieną (galima pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėti sūrio riekelę, pilti dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspausti. Vėl dėti vištieną, sūrį, batoną, pilti plakinį.
Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.