Batono pudingas

Batono pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, 2 riekės
  • Kiaušiniai, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, VILNIUS, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Pienas, 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
  • Sūris, 2 riekės
  • Vištiena, 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Puodelį ištepti sviestu.

    Užpilkite likusį plakinį. Nebijokite, jei susigėrė ne visas - taip geriau. Palikite pastovėti, kad įsigertų, kepdamas skystis išgaruos.
    Dėkite į mikrobangų krosnelę 2 - 3 min. Neperkepkite.

  2. Išplakti kiaušinį su majonezu ir pienu. Įberti mėgiamų prieskonių.

  3. Naudojau mažas TIP TOP batono riekeles. Nuo batono riekių nupjaustyti kraštelius, patepti sviestu. Pirmąją riekelę dėti į sviestu išteptą puodelį, dėi vištieną (galima pakeisti bet kokia kita mėsa ar daktariška dešra), dėti sūrio riekelę, pilti dalį kiaušinio / pieno / majonezo plakinio. Paspausti. Vėl dėti vištieną, sūrį, batoną, pilti plakinį.
    Kartoti tiek kartų, iš kiek riekelių daroma.

  4. Viršutinis sluoksnis turi būti batono. Aš dar pabarsčiau pomidoro gabaliukų ir baziliko, raudonėlio.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai