Batono pyragėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Batonas
- Kiaušiniai
- Cukrus
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Į keptuvę įpilti aliejaus ir kaitinti, o per tą laiką: Į dubenį įmušti 3 (kiaušinių kiekį žiūrėti pagal norimas porcijas). Įberti 5 kupinus šaukštelius cukraus. Išmaišyti. Į gautą masę merkti batono riekeles (perpjautas pusiau, ar dar smulkiau). Išmitkytą batoną dėti keptuvėn ir kepti abi puses.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-21 22:14
paprasta, lengva ir skanu
2009-10-27 15:21
Labai paprasta ir skanu svarbiausia neužima dauk laiko gamyba
2009-09-30 14:50
sie blyneliai tikrai skanus
2009-09-09 19:13
jei norit daugiau skystalo ipilkit pieno dar skaniau.
2010-11-30 18:25