Befstrogenas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, filė, 320 gramų
- Margarinas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 80 gramų
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Bulvės, 300 gramų
- Pipirai, juodieji
- Druska
- Petražolės, lapeliai
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-20 15:00
Cia gerai pastebeta jog beef,prancuziskai jautiena yra.o strogonovas buvo rusu grafas.jis nuvyko i prancuzija,ten paprase pagamint kazka skanaus..stai ir pagamino.tik cia neparasyta pievagrybiai..o jie butini.tai prancuzu patiekalas,ne rusu.rusai kaip visada pasisavino ir tiek.
2011-06-05 18:18
beefstrogenas skanesnis su svieziom virtom bulvem!
2010-12-06 17:19
valgykit jei is sirdies zmogus paraso o ne tyciokites gal patys nieko nesugebat
2010-05-15 14:16
2011-11-20 15:04