Belgiški mieliniai vafliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 600 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Sviestas, tirpintas, 100 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Mielės, sausos, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Truputį pieno pašildykite, suberkite sausas mieles ir leiskite joms suputoti. Kiaušinio baltymus atskirkite nuo trynių ir atidėkite. Užmaišykite tešlą: suplakite pieną, trynius, sviestą, vanilinį cukrų, cukrų, suputojusias mieles ir miltus. Leiskite jai pakilti. Iki standumo išplakite kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite vaflius specialioje vaflinėje, vidutinėje kaitroje, kol gražiai apskrus,o vidus bus iškepęs.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-10-01 16:46
kiausiniai sudetyje neirasyti o gaminime irasyti.tai wtfk?
2014-10-01 16:41
Ar kam nors gavos? koks skonis? Ar vanil.cukrus butinas?
2017-01-22 12:27