Bengališkai pagaminta menkė

Bengališkai pagaminta menkė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkės, 1 kilogramas
  • Pasukos, 800 mililitrų
  • Aitrioji paprika, maltas, 1 valgomasis šaukštas
  • Imbieras, geltonasis, maltas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kmynai, 0.75 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Citrinų sultys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Žuvis išdarinėjama, perplaunama, nusausinama, nesmarkiai įtrinama imbiero milteliais, sudedama į pašildytas pasukas ir palaikoma šiltoje vietoje. Po to sudedama į puodą, apšlakstoma citrinos sultimis, įpilama vandens, įberiama kmynų, čili bei juodųjų pipirų ir troškinama 10 min. Iškepusi žuvis sudedama į pašildytą pusdubenį, apliejama pasūdytu, citrinos sultimis paskanintu padažu, o po to dar ištirpintu sviestu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
...
2010-11-01 11:24
kas per nesamone kad tiek kainavo gal pasukos kainavo 100lt
Karina : )
2010-01-30 15:32
Receptelis gal ir neblogas, Tik labai ilgas paruosimas galima gaminti labai daug kainuoja nekekwienam krizes paweikstam zmogui galima ji gaminti
Vien kad citrinu sultis pirkt daug kainuoja ir paskui jas laikyt istrikrujuskanu mes su grupe valgem patiko.Buvo skanu Siap sulyciau Labai skanu . Sulau tik man skaniau be imbiero uztenka pipiro.tai lbai skanu bargu bet man patiko.
sis kainawo man 225lt Sulau wisiem pasigaminti aciu su meile karina : )