Berlyno pjausnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, karvės tešmuo, 500 gramų
- Vanduo, 2 litrai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 4 vienetai
- Gvazdikėliai, 1 vienetas
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Tešmuo gerai nuplaunamas, užpilamas šaltu vandeniu ir apverdamas. Po to jis nukošiamas ir vėl užpilamas 2 L virinto vandens. Įdedamas svogūnas, suberiami prieskoniai, įpilamas šaukštas druskos. Verdama ant nedidelės ugnies dar 4 val., kol tešmuo visai suminkštėja. Po to jis supjaustomas 0,5 cm storio riekelėmis, gerai pavoliojamas miltuose, suvilgomas plaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose, iš abiejų pusių apkepinamas smarkiai įkaitintame aliejuje ir pasūdomas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-19 18:57
Mėsos tada trūkdavo parduotuvėse,buvo pinigų-nebuvo ką pirkti.Šiandien atvirkščiai.