Berlyno pjausnys

Berlyno pjausnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, karvės tešmuo, 500 gramų
  • Vanduo, 2 litrai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, 4 vienetai
  • Gvazdikėliai, 1 vienetas
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai
  • Aliejus
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Tešmuo gerai nuplaunamas, užpilamas šaltu vandeniu ir apverdamas. Po to jis nukošiamas ir vėl užpilamas 2 L virinto vandens. Įdedamas svogūnas, suberiami prieskoniai, įpilamas šaukštas druskos. Verdama ant nedidelės ugnies dar 4 val., kol tešmuo visai suminkštėja. Po to jis supjaustomas 0,5 cm storio riekelėmis, gerai pavoliojamas miltuose, suvilgomas plaktame kiaušinyje, pavoliojamas džiūvėsėliuose, iš abiejų pusių apkepinamas smarkiai įkaitintame aliejuje ir pasūdomas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
vytas
2010-07-19 18:57
Tarybiniais laikais peršėrė mane namie tuo tešmeniu,nemokėjo gaminti,tai buvo kaip guminis. )))
Mėsos tada trūkdavo parduotuvėse,buvo pinigų-nebuvo ką pirkti.Šiandien atvirkščiai.