Biskvitas

Biskvitas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 10 vienetų
  • Cukrus, 300 gramų
  • Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:

Tryniai sukami su cukrumi, kol pasidaro puri masė ir jos tūris padidėja 3 kartus. Sudedami prieskoniai, vėliau — gerai išplakti baltymai, pabarstant juos miltais, sumaišytais su krakmolu. Tešla atsargiai išmaišoma ir sudedama į dvi aliejumi išteptas formas. Kepama 30—35 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Šį šviesų biskvitą galima derinti su kaviniu, kakaviniu, duoniniu, pipiriniu ar kitais tamsios spalvos biskvitais. Jį galima pagardinti verdančiu vandeniu nuplikytomis maltomis aguonomis. Šiuo atveju jos suberiamos į su cukrumi išsuktus trynius.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-07-26 18:29
kazko cia truksta
elida
2009-11-12 19:03
tai kokioje temperaturoje kepti? ka reiskia vidutinio?
green_raven
2009-04-01 23:14
Turbūt tokie, kokie patinka. Manau, tiktų truputį vanilės koncentrato ar šlakelis migdolų esencijos arba, kaip kad buvo minėta, maltos aguonos.
genute
2009-04-01 21:24
o kokie prieskoniai dedami i isuktus kiausinius su cukrumi??????????