Biskvitas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 100 gramų
- Kiaušiniai, 10 vienetų
- Cukrus, 300 gramų
- Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:
Tryniai sukami su cukrumi, kol pasidaro puri masė ir jos tūris padidėja 3 kartus. Sudedami prieskoniai, vėliau — gerai išplakti baltymai, pabarstant juos miltais, sumaišytais su krakmolu. Tešla atsargiai išmaišoma ir sudedama į dvi aliejumi išteptas formas. Kepama 30—35 min. vidutinio karštumo orkaitėje. Šį šviesų biskvitą galima derinti su kaviniu, kakaviniu, duoniniu, pipiriniu ar kitais tamsios spalvos biskvitais. Jį galima pagardinti verdančiu vandeniu nuplikytomis maltomis aguonomis. Šiuo atveju jos suberiamos į su cukrumi išsuktus trynius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-11-12 19:03
tai kokioje temperaturoje kepti? ka reiskia vidutinio?
2009-04-01 23:14
Turbūt tokie, kokie patinka. Manau, tiktų truputį vanilės koncentrato ar šlakelis migdolų esencijos arba, kaip kad buvo minėta, maltos aguonos.
2009-04-01 21:24
o kokie prieskoniai dedami i isuktus kiausinius su cukrumi??????????
2010-07-26 18:29