Biskvitas su antaniniais obuoliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Obuoliai, antaniniai, 5 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius ir stiklinę cukraus išplakti, kol pasidarys puri masė.
Įmaišykite į kiaušinių plakinį šaukštą aliejaus ir tarkuotos citrinos žievelės. Palengva maišydami suberkite miltus. Masė turi būti grietinės tirštumo. Kepimo skardą iškloti popieriumi kepiniams. Į kepimo skardą pirmiausia sudėti antaninius obuolius, supjaustytus skiltelėmis, ir užpilti paruošta mase. Kepti 180° C orkaitėje 30-35 minutes. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-11-07 19:30
Cukraus 1 skiltele
2014-03-19 10:59
tikrai skaniai gavosi
2013-07-20 18:01
skanus pyragas, isbandem patiko
2013-04-10 20:52
Sveiki. Daug kas skaite recepta, kepe, ir tik keliems smaliziams tepatiko
2018-07-28 23:59