Biskvitas su antaniniais obuoliais

Biskvitas su antaniniais obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Obuoliai, antaniniai, 5 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos, žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius ir stiklinę cukraus išplakti, kol pasidarys puri masė.
Įmaišykite į kiaušinių plakinį šaukštą aliejaus ir tarkuotos citrinos žievelės. Palengva maišydami suberkite miltus. Masė turi būti grietinės tirštumo. Kepimo skardą iškloti popieriumi kepiniams. Į kepimo skardą pirmiausia sudėti antaninius obuolius, supjaustytus skiltelėmis, ir užpilti paruošta mase. Kepti 180° C orkaitėje 30-35 minutes. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irena
2018-07-28 23:59
Xxxxcccc - Kur tamsta randi recepte parasyta skiltele cukraus? Recepte ir eigoje rasoma - STIKLINE CUKRAUS!!!!
Xxxxccccc
2017-11-07 19:30
Cukraus 1 skiltele
dange
2014-03-19 10:59
tikrai skaniai gavosi
laura
2013-07-20 18:01
skanus pyragas, isbandem patiko
regina
2013-04-10 20:52
Sveiki. Daug kas skaite recepta, kepe, ir tik keliems smaliziams tepatiko