Biskvitinis obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 5
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, 100 mililitrų
- Miltai, 300 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Beriame miltus, kepimo miltelius ir pilame aliejų. Viską gerai išmaišome. Nulupame obuolius, supjaustome nedideliais gabalėliais . Obuolius sumaišome su cinamonu ir beriame į tešlą. Viską išmaišome, kepame 170°C temp. orkaitėje apie 40-45 minutes. Įškepusį pyragą apibarstom pudra arba puošiam šokoladu.
» Rašyti komentarą