Blynai iš patisonų
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Patisonai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, arba cukrus
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-06 09:58
esu kepes,nerealus skonis,tik dar reiktu petrazoliu su krapais ir liux
2010-10-25 17:11
visiems patariu, tikrai labai skaniai gavosi sis receptas
2016-08-01 17:56