Blynai "Obuoliukas"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kefyras, 2 stiklinės
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Soda, (gesinta), 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 10 valgomųjų šaukštų
- Obuoliai, didelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Suplakti kiaušinius su cukrumi, vėliau įpilti kefyrą ir gesintą sodą, vėl gerai išplakti.
Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais. Per du kartus įberti juos į plakinį gerai išmaišant. Tik neplakti.
Sutarkuoti nuluptą obuolį ir įmaišyti į tešlą.
Kepti karštoje keptuvėje su trupučiu aliejaus po 1-2 min iš kiekvienos pusės.
Patiekti su uogiene ar grietine.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-10 16:03