Blynai "Obuoliukas"

Blynai "Obuoliukas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 2 stiklinės
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Soda, (gesinta), 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai, 10 valgomųjų šaukštų
  • Obuoliai, didelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Suplakti kiaušinius su cukrumi, vėliau įpilti kefyrą ir gesintą sodą, vėl gerai išplakti.

  2. Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais. Per du kartus įberti juos į plakinį gerai išmaišant. Tik neplakti.

  3. Sutarkuoti nuluptą obuolį ir įmaišyti į tešlą.

  4. Kepti karštoje keptuvėje su trupučiu aliejaus po 1-2 min iš kiekvienos pusės.

  5. Patiekti su uogiene ar grietine.

    Skanaus

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
tajus
2015-11-10 16:03
nezinau neragavau