Blynai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grybai, įvairūs, marinuoti, 240 gramų
- Sviestas, 45 gramai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Brendis, 25 mililitrai
- Juodieji pipirai
- Grietinėlė, 35%, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietiniai miltai, 120 gramų
- Grikiai, miltai, 20 gramų
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 250 mililitrų
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Išplakti kiaušinius su druska ir pienu. Įmaišyti kvietinius ir grikių miltus bei nepilną šaukštelį sodos, nugesintos keliais lašais acto.
Keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus.
Pilti po 1 šaukštą tešlos į keptuvę. 1 didelis šaukštas tešlos bus 1 blynas.
Blynus apkepti iš abiejų pusių, kad įgautų gražią rusvą spalvą.
Ištirpinti sviestą. Į keptuvę sudėti grybus, susmulkintą česnaką, supilti brendį, prieskonius. Pamaišant kepinti iki 3-4 minučių.
Grybų padažą ir grietinėlę patiekti su blynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai