Blynai su kepenų įdaru

Blynai su kepenų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jaučio kepenys, 500 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, kepimui
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 0.5 litro
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakite su druska. Įmaišykite pieną, miltus ir aliejų. Iš tešlos kepkite blynus per visą keptuvės plotį.
Pakepinkite keptuvėje sukapotus svogūnus, kol gražiai pagels. Sudėkite smulkintas kepenis ir kepinkite dar apie 7 minutes.
Kepenis kartu su svogūnais sumalkite.
Į kepenų faršą įmaišykite smulkiai sutarkuotus kiaušinius, taip pat druską ir pipirus.
Dėkite kepenų įdaro ant blynų ir susukite.
Blynus su įdaru apkepkite keptuvėje.
Labai skanu su grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Grazuole
2017-09-16 15:28
Tai ant tiek smegenu neturit , nezinot kad lietiniu teslai dedasi zali kiausiniai
Aurelija.
2015-10-13 15:42
Tiesiog ties vienais kiausiniais ivelta klaida. Turejo but parasyta zali.
Siru
2015-03-26 08:47
Kažkoks ingredientų kratinys. Parašytas be jokios atsakomybės. Įdomu, kaip suplakti virtą kiaušinį?