Blynai su kepenų įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jaučio kepenys, 500 gramų
- Kiaušiniai, virti, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, kepimui
- Juodieji pipirai
- Druska
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 0.5 litro
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakite su druska. Įmaišykite pieną, miltus ir aliejų. Iš tešlos kepkite blynus per visą keptuvės plotį.
Pakepinkite keptuvėje sukapotus svogūnus, kol gražiai pagels. Sudėkite smulkintas kepenis ir kepinkite dar apie 7 minutes.
Kepenis kartu su svogūnais sumalkite.
Į kepenų faršą įmaišykite smulkiai sutarkuotus kiaušinius, taip pat druską ir pipirus.
Dėkite kepenų įdaro ant blynų ir susukite.
Blynus su įdaru apkepkite keptuvėje.
Labai skanu su grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2024-01-19 16:49
taip virti kiaušiniai
2017-09-16 15:28
Tai ant tiek smegenu neturit , nezinot kad lietiniu teslai dedasi zali kiausiniai
2015-10-13 15:42
Tiesiog ties vienais kiausiniais ivelta klaida. Turejo but parasyta zali.
2015-03-26 08:47
Kažkoks ingredientų kratinys. Parašytas be jokios atsakomybės. Įdomu, kaip suplakti virtą kiaušinį?
2024-04-03 19:06