Blyneliai

Blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Pienas, 10 valgomųjų šaukštų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai
Gaminimo instrukcija:

Šie blyneliai labai gardūs ir kepami visiškai be riebalų. Kadangi kepame visiškai be aliejaus, jie tolygiai įgauna auksinį atspalvį.

Kiaušinius mikseriu suplakti su cukrumi, kol masė pasidarys kaip kremas su putele. Tuomet pilti pieną ir vėl viską išplakti. Galiausiai dėti miltus tol, kol tešla pasidarys gana skysta. Keptuvę tereikės truputėli pakaitinti ir su šaukštu dėti tešlos. Vienoje vidutinio dydžio keptuvėje turėtų tilpti 3 apvalūs blyneliai.

Patarimas:
Blynelius reikia apversti kai kraštai pradeda geltonuoti, jei lauksite ilgiau jie tiesiog apsvils degėsiais. Labai skanu su uogiene, grietine ir cukrumi, marmaledu, karamele... Jie labai gardūs ir vieni!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dovilė
2014-08-21 10:20
aliejaus visiškai nereikia?
Jonas
2014-03-24 10:18
Labai neskanus moliugai
Janina
2014-03-24 10:15
Neskanu,fuuu kas per kotletas
Tadas
2012-05-14 06:41
labai megstu as situos blynus... daznai kepu juos..
Lilu
2011-09-10 09:17
išbandžiau gavosi gerai, lengvai. labai jaučiasi kiaušiniai.