Blyneliai „Peliukas Mikis“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 50 gramų
- Uogienė
- Druska
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakame su pienu, cukrumi, druska ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus ir gerai išmaišome tešlą. Kepame blynus. Į keptuvę aliejaus pilti nereikia, nes į tešlą dėjome sviesto. Jei keptuvė gera, nesubraižytu paviršiumi, blynai tikrai nelips. :)
Vienus blynus kepkite mažesnius, bus ausytės, o kitus didesnius, nes bus galva. Sudėliokite iš blynelių meškučio galvą. Akytes ir burną nupieškite su uogiene, ausis taip pat paryškinkite su uogiene. :)
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-18 17:56