Blyneliai „Peliukas Mikis“

Blyneliai „Peliukas Mikis“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 50 gramų
  • Uogienė
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakame su pienu, cukrumi, druska ir ištirpintu sviestu. Suberiame miltus ir gerai išmaišome tešlą. Kepame blynus. Į keptuvę aliejaus pilti nereikia, nes į tešlą dėjome sviesto. Jei keptuvė gera, nesubraižytu paviršiumi, blynai tikrai nelips. :)
Vienus blynus kepkite mažesnius, bus ausytės, o kitus didesnius, nes bus galva. Sudėliokite iš blynelių meškučio galvą. Akytes ir burną nupieškite su uogiene, ausis taip pat paryškinkite su uogiene. :)

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Grantas
2012-10-18 17:56
Kaip skanu