Blyneliai su apelsininiu kremu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Vanduo, 1 stiklinė
- Pienas, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, tirpintas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Apelsinų sultys, 2 vienetai
- Vanilinis cukrus, 1 pakelis
- Cukrus, 100 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Blynelių ruošimas: baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius išplakame su pienu, druska, cukrumi ir persijotais miltais. Viską gerai išmaišome. Paskiausiai supilame vandenį, pridedame sviesto, viską gerai išmaišome. Atskirai išplakame baltymus ir atsargiai įmaišome į blynų tešlą. Kepame gerai įkaitintuose riebaluose. Kol kepa blyneliai pasiruošiame padažą. Keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais.Maišant po truputį supilkite išspaustas apelsinų sultis, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Paskiausiai įmaišykite grietinėlę. Kai padažas užvirs, nukelkite nuo ugnies. Patiekite su iškeptais blyneliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai