Blyneliai su baklažanais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Baklažanai, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Blyneliai su baklažanais yra labai paprastas ir sveikas patiekalas.
Supjaustome baklažanus žiedeliais ir pabarstome druska. Taip paliekame pastovėti apie valandą, kad iš baklažanų pasišalintų vanduo. Vėliau nuo kiekvieno žiedelio peiliu nužeriame druską ir susikaupusį vandenį.
Užmaišome tešlą lietiniams: į dubenį įmušame kiaušinį, įberiame druskos, viską gerai išmaišome. Įpilame pieno ir po truputį maišydami beriame miltus. Miltų ir pieno kiekį galima reguliuoti pagal save. Tešla turi būti kaip paprastiems lietiniams. Imame baklažano žiedelį, gausiai įmerkiame į tešlą ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame kiek ilgiau negu lietinius, iš abiejų pusių. Patiekiame su grietine. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai