Blyneliai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautienos faršas, arba kiaulienos faršas, 400 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus
- Druska
- Jogurtas, liesas, 200 mililitrų
- Vanduo, šiltas, 200 mililitrų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 230 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Iškepiau 14 blynų.
Jautienos faršą suprieskuoniuoti ir pakepinti ant keptuvės 10 min. Po to sudėti susmulkintus svogonus, išmaišyti ir pakepinti ant vidutinės augnies dar 5 min.
Blynams užmaišome tešlą iš jogurto, vandens, kiaušinių, miltų, aliejaus, kepimo miltelių ir prieskonių.
Kepti plonus blynus per visą keptuvės plotį.
Po to į kiekvieną blyną idėti įdaro šaukštelį-du ir susukti.
Susuktus blynus dar kartą pakepinti ant keptuvės, kad abi pusės gražiai apskrustų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-19 18:19